Diary

10 ting i desember

December 22, 2019

Det er desember hvilket betyr det har vært tid for å kose seg (og stresse). November lista hjalp 100% med å få gang på ting, men dessverre er jeg ikke kjent for å holde deadlines overfor meg selv. Gi meg en skoleoppgave eller noe på jobb and I’m good to go, men her hjemme tar ting ofte litt lenger tid.

Fikk gjennomført en del av det jeg ville i november men noen repeats i desember ble det! Som jeg har skrevet tidligere handler det for meg om å få det ut av hodet og ned sort på hvitt. Ettersom desember er nesten all done nå så har jeg jo faktisk gjennomført nesten alt her så det er gøy 🙂

1. Ta julebilder i de nye jule-onesiene jeg bestilte på Black Friday. ✔️

2. Pynte til jul ✔️

3. Fortsette å nyte hver dag med baby-pakkekalender fra svigers, felles frokost, levende kalender lys og vår kjæreste-advent-kalender ✔️

4. Lage en Mål for 2020 liste. Ikke min vanlige nyttårsforsett liste (som aldri er ordentlig gjennomtenkt og heller ikke blir gjennomført), men en liste som faktisk er realistisk og mer gjennomførbar. Tenker kanskje noe i duren av spesifikke trenings mål, akademiske-/jobb mål, kjæreste-, venne- og familie mål osv. Vi får se. ?

5. Kjøpe siste julegave (mangler bare en!!), samt lage ferdig alle hjemmelaget julegaver (mangler ca. alle..) ?

6. Finne inspo på innpakking av julegaver. Synes det er så kult med skikkelig gjennomført innpakking, samtidig kan det vær jeg bare ender opp med familiens gavepapir. Det skal ikke være bry eller stress i hvert fall.  ✂️

7. Gå minst en skitur! ❄️ 

8. Bestille møbler.. ✔️

9. Snakket med NAV om farskap, få ordentlig gjennomtenkt og undersøkt slik at vi enten nå i desember eller i begynnelsen av januar kan søke permisjon og få det i boks. ✔️

10. Nyte nyte nyte resten av hva desember har å by på! Snø, julemiddager med venner og familie, jul hjemme sørpå, besøke venner jeg ikke får sett så ofte, nyttår og at baby hele tiden vokser og at det faktisk ikke er lenge til h*n er her! ?

ØNSKER DEG EN GLEDELIG JUL OG ET GODT NYTTÅR!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply