Creative work Diary

Siste dag i november

November 30, 2019

Siste dag i november alt og 28 uker på vei! Ikke dårlig, ikke dårlig. Jeg skulle gjerne skrevet at det har vært en superbusy dag idag, men det har faktisk vært en ganske rolig dag for min del. Masse soving, kosing med katten og litt juleverksted. Tenkte jeg måtte ta en liten snik kikk inn her før jeg drar i 30 års bursdag. Tenk det, vi begynner faktisk å bli så voksne at å feire 30 års dag ikke er helt sykt. Jeg er 24 da, så det er nå en liten stund til det er min tur haha.

1. desember i morgen og vi er sikkert de eneste i hele Troms som ikke har pyntet til jul enda. Oh well. Fikk bestilt noen godsaker i går og har laget litt “julestjerner” selv, så litt pynt blir det nok til slutt. November har faktisk ikke vært så halvgalen, men jeg gleder meg til desember og alt det har å by på! Mer snø, forhåpentligvis mer skiturer (preggo-life begynner å ta på korsryggen), julefilmer, gaveinnpakking og ikke minst at vi skal hjem på juleferie 20. desember!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply