Interior Our Appartement

kitchen update

October 26, 2019

Selv om det kanskje ikke virker sånn så består livet faktisk av mer enn å tenke på babyen som er her om bare 4 måneder (!). Det består av mer enn mine to ukentlige crossfittreninger og jobb. Av og til får jeg til og med sneket en tur inni mellom der, og ikke minst vært litt sosial. Det skjer mye ser du, mange ting her i livet mitt som ikke helt kommer frem her inne. Men så er det litt vanskelig å få ting ned, å liksom dokumentere alt det viktige. Det har blitt litt mye b-b i det siste, baby og bolig. Så ja, det skjer mer og jeg har som sagt flere ganger før mange mange reiser på lager med tilhørende bilder som gjerne skulle sett dagens lys. Det er tross alt noe av det gøyeste å kunne se tilbake på. Det kommer, men surrekoppen her er nødt å få litt orden på saker å ting først – for det skjer jo så mye haha.

For å ikke miste hodet helt får jeg starte med å oppdatere dere på kjøkkenfronten. Bilder av vårt “gamle kjøkken” har dere forsåvidt sett her så tenkte å gi dere en liten sneek peak på foreløpig oppdatering! Planen var å bygge inn overskap, skifte benkeplate, blandebatteri, vask og dørhåndtak. Det meste er nå kommet i boks, men det mangler enda å rettes opp på noen småting samt bytte håndtak. Har noen lekre lærhåndtak i sort på hånden som jeg tror kan være en fin finish til det ellers litt dulle kjøkken.

“Marmor”-benkeplaten er av kompositt og vi er såå fornøyd. Elsker elsker elsker at man kan skjære og herje på selve benkeplaten, i tillegg til at den løfter hele kjøkkenet opp et hakk. Bak på veggen skal det settes opp en veggplate i hvit for å skjerme veggen fra splæsj og dæsj, det blir bra. Det har tatt typ 3-4 mnd lenger enn forventet å få det ferdig, men sånn er vell bare livet. Det er nok bare å smøre seg med tålmodighet og krysse fingrene for at det blir ferdig før jul!

Gleder meg til å vise det helt ferdige resultat 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply