Babylove Diary

oppdatering

October 13, 2019

Vi har nå vært på ultralyd, og alt sto bra til med den lille!!
Faktisk er det ca. to uker siden, jeg er i uke 21+1 nå (!!!). Altså over halvveis, og det er sykt.

Jeg har vært litt bekymret (kanskje det er mammainstinktet som begynner å tre frem??) og trengte virkelig å høre at alt er som det skal være. Fysisk har det overhodet ikke vært noen tegn til at ikke alt var fint og jeg har den siste uka kjent masse masse liv hver dag, men hodet henger ikke alltid med. De fleste sier de kjenner liv på kvelden, gjerne når de sitter stille, men her i huset skjer det hver dag midt i jobbdagen. Det er et lite sirkus med en helt egen akrobat som spreller rundt inni der. Og jammen passet det perfekt med ultralyd timen for det ble skikkelig oppvisning. Det er gøy, og det var veldig veldig gøy å få se det jeg har kjent på i det siste.

Du hadde to hender med fingre som vinket hei.
To ben med føtter som sprellet i vei.
En bitte liten kropp – men et stort hjerte.

Kjønnet ville vi(les jeg) ikke vite enda, jeg hadde nemlig planlagt å ha en ala gender-reveal greie. Jeg kan da fortelle at det tok ca. 2 minutter fra jordmor skulle skrive ned kjønnet på en lapp (for å så legge den i en konvolutt) til at jeg sa OKEI BARE SI DET, JEG MÅ VITE. Triumfgliset fra kjæresten tok nesten livet av meg haha.

..

Ja-ja. Kjønnet hadde egentlig ikke noe å si, vi ville bare at baby skulle være ok. Det likevel ikke til å legge skjul på at vi begge ble veldig glade over resultatet hvis det går an å si. Dog ser jeg at min mentale viljestyrke trenger litt(mye) trening.. Ellers blir termin 25.februar (ikke 24, men hallo så nærme), navnelista har blitt lagt på hylla en stund og babyen heter foreløpig baby og ikke han/hun, og hvis jeg får det som jeg vil lager vi til en liten gender-reveal likevel.

?✨

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply