Interior Our Appartement

Wanties #2

September 22, 2019

Her kommer en aldri så liten ønskeliste✨

Vi har nemlig hatt litt manko på møbler i den nye leiligheten vår, og det er det flere grunner til. Ettersom vi endte opp med å kjøpe nybygg ble det en del dyrere enn planlagt. I tillegg skulle vi bytte ut litt ting og tang på kjøkkenet (som enda ikke er ferdig..). To ting jeg har lært: (igjen) ting tar tid og ting koster mer enn du tror.

Taklampe finner dere her
Spisebord finner dere her
Y-Stol finner dere her

Vi (jeg) har rett og slett bestemt meg for å ikke kjøpe masse møbler som jeg egentlig ikke vil ha. Det vil si at jeg ikke kommer til å kjøpe bare for å ha det, da sparer vi heller litt mer penger og venter litt lenger. At vi ikke har sofabord er ikke verdens undergang og tv’n den står fint på gulvet den. Gjesteseng har jeg enn så lenge ordnet ved å lage en liten palleseng, og det er helt ok foreløpig. Spisebord som jeg fikk kjøpt brukt til 300,- og en lite bokhylle er det eneste avvik fra planen min, men det passer faktisk bedre inn enn forventet så det venter vi med å skifte ut til andre omgang. Du finner den likevel på ønskelisten hehe.

TV finner dere her
Sofabord finner dere her
Puff finner dere her
Bordlampe finner dere her
Sofa finner dere her

I første omgang er det møbler som ny sofa, sofabord, gjesteseng, lenestol og puffer samt litt småting som søppeldunker, tepper, dyretrekk, pynt osv. Det er merkelig hvor mange ting man ikke tenker at man trenger, eller at det faktisk koster penger! Gjennom studietiden vår opparbeidet vi oss en god del inventar, problemet er bare at etter vi flyttet fra Grimstad ble alt stuvet inn i kjelleren til mamma og pappa og det er vanskeligere og igjen dyrere enn mann skulle trodd å få det helt opp til Nord-Norge. Men, vi er glad for å bo her og glad for å kunne dekorere og få det akkurat sånn som vi vil denne gang. Så får vi heller kjøpe en ekstra dobørste!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply