Interior Our Appartement

our new home

September 19, 2019

TTT – ting tar tid ..

Tenk at det allerede er 3(4?) måneder siden vi flyttet inn i drømmeleiligheten! 29. mai 2019 hadde vi offisiell overtakelse av leiligheten, og iii herregud så fin den er. Panorama utsikt over sjøen og Finnsnes, i tillegg til skog og mark rett i bakhagen. Det blir ikke stort bedre. Den er akkurat passe stor for oss, og til tross for litt utfordringer og møbelmangler i starten stortrives hele familien.

Min første idè var å lage en liten videosnutt av vårt nye hjem. En video helt fritt for møbler og flyttekaos. Vell, den idèen ble fort skrapet ettersom jeg glemte meg, upsi. Plutselig var leiligheten full av kasser og møbler (en sofa og seng) og ting føltes litt halvveis, kjøkkenet var på disse bildene heller ikke ferdig og det mangler et par lister.. Vell, jeg tenkte nå likevel å dele litt bilder fra de første dagene.

Har alltid ønsket meg en lys leilighet med store vinduer, så nå gleder jeg meg bare til å innrede den med farger og koselig vibe. Jeg kommer til å vise litt bilder her og der både før og etter vi får ting på stell. Synes selv det er skikkelig gøy å se hvor man startet og hvor fine ting kan bli!


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply kitchen update – Lykkeloui October 26, 2019 at 2:18 pm

    […] dere på kjøkkenfronten. Bilder av vårt “gamle kjøkken” har dere forsåvidt sett her så tenkte å gi dere en liten sneek peak på foreløpig oppdatering! Planen var å bygge inn […]

  • Leave a Reply