Creative work Diary

goodbye-july

August 11, 2019

// forsinket

Juli.

Du gikk nesten like fort som du kom.

Du var en blanding av følelser.

Et eget lite tivoli fylt med følelser. En helt egen berg- og dalbane fylt med spenning, glede, litt kvalme, trøtt hode og tårefylte øyner.

Du var varm som du var kald. Du var sol, og du var regn.

Du var fin. Du var ferie. Du var jobb. Mye mer jobb enn jeg er vant til. Du var familie, venner og fest. Du var grilling på verandaen og tur oppi skogen. Du var overraskelser og gode nyheter og for det meste varm. Du var samhold og kjærlighet. Du var varm slik juli skal være.

Du var også trøttende og til tider utrolig slitsom. Du var hjerteskjærende da jeg måtte si farvel til hjemme, for å reise alene tilbake til det som nå er mitt hjem. Du var til tider ensom og lei. Du var fylt av så store mygg og så mange fluer og klegg at det nesten ikke var mulig å se deg. Du var en ny type juli.

Du var litt av hvert. Du var litt sånn som meg faktisk, litt begge deler, litt av alt. Du var håp og du var drømmer. Du var akkurat sånn at det stikker å si farvel, men likevel gledes over at du er overstått. Jeg kan bare håpe at neste år blir like fin som du. Om ikke bedre.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply