Creative work

A year in pixels

July 23, 2019
a year in pixels

Bullet journaling er ikke en fast rutine her i huset, men det er det nærmeste jeg kommer på å organisere hodet mitt. Jeg har innsett at det å tvinge meg selv til å skrive eller tegne hver dag ikke fungerer for meg. I stedet bruker jeg den heller når jeg føler for det.

Jeg har skrevet ut to hele bøker og er nå på min tredje. Noe jeg har lært som jeg slet litt med i starten er at den ikke trenger være perfekt, bare nesten haha. Så litt rabbel og utrivning av sider er ikke et ukjent fenomen. Det er vell nesten sånn det skal være, litt rotete og uperfekt. Litt sånn som meg selv.

Til tross for at jeg ikke klarer planlegge uke for uke, dag for dag, så pleier jeg alltid sette av litt tid til å føre inn hvordan dagene har vært. Hvordan jeg har følt meg. Har dagen vært god, veldig god, trist, trøttende eller ok? Jeg vet ikke om det fører med noe positivt, å analysere alt, men om ikke annet synes jeg det er kult å se på i slutten av året.

a year in pixels
a year in pixels

Jeg har også sider med fargekalender for trening, period-tracker, månedlig søvnanalyse og litt tegninger her og der, men det blir en annen gang 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply