Diary

sundazzze

July 21, 2019

Jeg kommer ikke til å kommentere hvilken måned vi allerede er kommet til eller grunnen til min lack av energi her inne. Hadde ett (..) innlegg klart til juni men det ble nokså kjapt droppa når det gikk opp for meg at juni hadde blitt til juli.

Livet smiler.

Hva skal man si, livet skjer og der skjer bra. Jeg vil jo i grunnen dokumentere mest mulig for min egen del, for å kunne se tilbake på alt det spennende jeg gjør, for det er jo faktisk en del!! I tillegg har jeg begynt å leke med tanken om jeg skal “spre budskapet mitt” sånn at venner og familie hjemme og i utlandet kan følge litt med på det oh-so-very-interesting life of miss Lykkeloui. Vi får se 🙂 Enn så lenge har jeg laget en privat liten checkliste over ting jeg er nødt med stor n å få opp her soon, og det er visst ikke så lite som har skjedd de siste månedene.

Og med det sier jeg god natt og god søndag videre 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply