Diary

Milli-vanilli

May 19, 2019

Honey I’m home

Jeg ankom faktisk det kalde nord (ikke så kaldt i dag da!!) onsdag kveld og hadde heldigvis en dag å komme meg litt på før 17. mai. Det ble en herlig feiring med noen venner vi har fått her oppe. Vi gikk dessverre glipp av det ene barne-og-folketoget-i-ett som var, men vi koste oss med alt for mye mat så tenker det ikke gjorde så mye. Fint vær var det også!

Over ser dere forresten bilde av min nydelige lille baby. Mille. Også kalt Millemus, Milli-vanilli eller som M pleier kalle henne Godmilla(les godzilla..). Hun er min lille engel og gjør aldri noe galt mot meg(resten av familien derimot.. For å si det sånn så er det ikke uten grunn hun blir kaldt terroristen). Uff nei, men over til to spennende ting ellers!

1. VI HAR KJØPT LEILIGHET.
Dette fortjener nesten en egen post ettersom jeg har tatt en 360 og klikket helt vinkel med eventyret mitt her oppe. Wooh.

2. JEG STARTER I NY JOBB I MORGEN

Dobbeltforresten så har jeg enda masse fine bilder fra Spania turen, og nå også enda mer bilder fra mitt minieventyr i England og Wales. Pju, må kanskje bare komme til terms med at denne blogg-dagboken whatever it is er like rotete som hodet mitt haha! Og med det sier jeg takk for i dag og ønsker alle en fin kommende uke!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply