Travel and exploring

Ready, set go..

May 6, 2019

Da var det ikke mange timer igjen til jeg reiser til England på en aldri så liten hike-tur. Var faktisk litt i tvil om hva jeg skulle kalle dette her. Backpacking? Hiking? Fjelltur? Gåtur eller camping kanskje? Tror det blir en fin blanding av alt!

Jeg ankommer Oxford, hvor min søster for tiden studerer, relativt sent som vil si at det ikke blir før onsdag morgen at reisen virkelig starter. Vi har som sagt tidligere leid en bil og planlegger å kjøre fra Oxford til Wales. Det meste av soving blir dermed også på campingplasser og ikke i vill natur som sist vi vandret.

De som kjenner meg vet kanskje at jeg trolig er verdens verste til å planlegge (prøver å bli bedre ved hjelp av min bulletjournal, et eget kapitell i seg selv som jeg nok skal fortelle mer om siden). Poenget mitt er at vi heller ikke har planlagt noe særlig til denne turen. Tar det litt som det kommer.. Vi har tross alt bil som hjelper mye på usikkerheten som ofte kommer med offentlig transport og vær. Sånn her pleier å funke for meg så hvorfor ikke også denne gang tenker jeg. Jeg tar med kameraet mitt så jeg kan prøve å dokumentere litt om hele reisen. Kan være artig å se tilbake på!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply