Creative work Interior

Wanties

April 30, 2019

Tenk at i dag er siste dagen i april alt. Tipper dere er like lei av å lese det som jeg er av å skrive det, men herlighet som tiden flyyr! Det er mange spennende ting som skjer fremover, så her sitter jeg å drømmer meg litt vekk i diverse ting jeg kunne tenkt meg. Merkelig hvordan for ca. 4 måneder siden at tanken på fast bosted og det å bruke penger på noe annet enn reise var uakseptabelt. Nå derimot, vell la oss bare si jeg ikke liker å gjøre ting halvveis. Eventyr Finnsnes, give it all you got.

1. BOROSILICATE GLASS COFFEE MUG AND SAUCER her 
2. FRAYED FIBRE PLACEMAT her 
3. LITE SKJÆREBRETT I TRE her 
4. FLAT ROUND BASKET her 
5. WOOL POUFFE WITH BOBBLES her

Neste tirsdag reiser jeg til England for å besøke søsteren min. Der blir jeg litt over en uke før jeg kommer hjem til 17. mai. Planen er å leie bil, kjøre fra Oxford til Wales og derifra gå tur og telte i diverse nasjonalparker. Det blir nok gøy så jeg gleder meg veldig til det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply