Diary Tankesurr

So-so

April 25, 2019

Jeg har følt meg litt, ikke direkte merkelig, men litt so-so i det siste. Se for deg at du endelig er på en ganske god plass i livet, og så skjer det noe vanskelig, men så går det greit. Er det lov å ha det greit når man kanskje egentlig burde være ulykkelig? Jeg har i grunnen hatt det veldig fint i det siste, til tross. Fint med meg selv og mine rutiner. Jeg har løpt og smilt og følt meg bra, når ting rundt meg har falt sammen..

Det har vært litt mye motgang i det siste. Vi kan vell kanskje si at det er naturens gang. Vi har mistet noen nære og kjære familiemedlemmer. I flertall. Noen var forventet, mens andre føltes mer som å få slått pusten ut av magen. Selv om det er forventet er det fortsatt ikke greit og det er fortsatt trist, selvfølgelig. Jeg vil ta vare på de gode minnene, og tenke at de har fått fred hvor enn de er nå.

Danmark.

Jeg har vært en liten tur innom hjemlandet og kost meg en langhelg hos farfar og onkel i Odense. God mat, bakeren hver morgen med brunsviger, rundstykker og wienerbrød og sol opp mot 20 grader. Kanskje det er litt fint å finne gleden selv om det er en litt so-so tid? Eller kanskje sorgen bare ikke har truffet meg enda. I kveld reiser vi ned til Danmark igjen, denne gang for å si ordentlig farvel. Jeg tror det kommer til å bli vanskelig, og trist, men jeg håper det også kan bli litt fint.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply