Creative work Foodlove

I whale always love you

April 14, 2019

Riktig god ettermiddag ?

Jeg har ikke så mye på hjertet idag, men ville bare smutte innom med ukens bilde samt tegning. Ikke det helt store, men det viser nå min fine morgen og gode frokost. Jeg er igjen i en periode hvor bananpannekaker er hellige og spises minst 6 av 7 dager i uka..

De siste ukene har jeg også endret min morgenrutine. Den har gått fra å ha dårlig tid, ikke legge noe i frokosten eller det å faktisk våkne, til og heller prøve å starte dagen på en god måte. Fin frokost, litt podcastlytting og lesing, kaffe og god tid på å stelle meg er noe jeg nå gleder meg til når jeg legger meg på kvelden. Litt klisjé kanskje, men likevel sant.

Ellers har det vært en god treningsuke og jeg holder nå på å manne meg opp til ukas siste økt. Joggetur rundt byen etterfulgt av litt styrke! Her om dagen følte jeg meg inspirert på alle fronter som er skikkelig gøy. I tillegg begynner jeg å ta hele «Finnsnes eventyret» litt for mye innover meg kanskje? Har nemlig siklet over både leilighet og hundevalp i det siste. Tenker uansett jeg må få starta i den nye jobben først, så får vi se! Ha en fin dag ?✨

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply