Diary Tankesurr

Start each day with a grateful heart

March 27, 2019

God formiddag!

I det siste har jeg kommet inn i en veldig bra rutine med livet mitt, haha. Jeg spiser sundt, godt og variert, går i seng tidlig, står opp hall 7-7, trener og har det bra på jobb. Humøret er bedre, jeg lar ikke(les prøver) følelsene mine styre meg til det verre og prøver rett å slett bare å være en bedre utgave av meg selv.

Det er ikke så lenge siden livet var kjipt for å si det rett ut. Å finne utav kjæreste- og venneforhold, ny boplass og alt stress som kommer med det å reise mye å alltid hige etter mer tok mye av meg. Det som var igjen var ei litt sur, utakknemlig, lei seg og forvirra jente. Så en dag for ikke lenge siden fikk jeg en liten wake-up call. Det faktisk er meg som må endre hvordan jeg tenker å heller prøve å skape noe her jeg er nå som gjør meg lykkelig. Jeg vil ha det bra (som alle andre haha) og når alt kommer til alt er det kun meg som kan sørge for det. (Så hjelper det å ha en fin kjæreste og en morsom jobb også da, men you get me).

?

Dagen i dag startet fin selv om jeg var en smule trøtt pga sen leggetid i går. Det har begynt å regne men det går liksom greit fordi det var så fint vær i går og jeg fikk gått en skikkelig fin skitur. Humøret var altså godt og jeg var klar for en tidlig treningsøkt. For å gjøre en lang historie kort så fikk jeg tilbud om ny jobb i går. Selve tilbudet og jobben i seg selv var null problemo – tipp topp, men før jeg begynner i jobben vil jeg så gjerne en tur til England å besøke min søster. Det er dette som potensielt kunne vært et problem, men jeg fikk lov! Jeg har selvfølgelig derfor vært kjempeglad og fornøyd, helt til jeg ble ringt opp idag om at det kanskje ikke er mulig likevel..

Jeg kjente bare humøret gikk fra å være 10 pluss til 10 hakk i minus. Mine perfekte planer går nå kanskje i dass. Jeg vet ikke, jeg ble bare lei meg og følte at nå mister jeg hele den gode viben jeg har vært i. Da jeg trente følte jeg egentlig bare for å gråte (følelsene mine vettu) og jeg lot det faktisk komme 2 krokodilletårer. Men etter det skjerpet jeg meg litt og pushet heller frustrasjonen inn i styrketreningen. Jeg endte opp med å øke vekter i så og si alle øvelsene. Om ikke en hel-win så ihvertfall en halv-win.

Nå har jeg laga meg lunsj og prøver å innstille meg på at dette går fint, uansett hva det blir til. Dagen i dag har vært fin, dog med et lite setback, og det skal den fortsette å være. Punktum. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply