Diary Tankesurr

hælj

March 23, 2019

Først av alt: God weekend til alle der ute!

For det andre: er det bare meg eller FLYR tiden av gårde? Føles ut som det var 1. mars i går, og om bare to uker reiser jeg til Spania liksom! Det har også begynt å gå opp for meg at den her lille saken jeg kaller min hjemmeside egentlig bare en min dagbok. Dagbok på nettet. Har selvfølgelig lyst at det skal være inspirerende og alt det der, men kjenner at jeg ikke er helt der enda. Enn så lenge blir det bare mitt hverdagslige liv og mest sannsynlig bilder fra litt reiser rundt om i verden. Jeg har mange bilder jeg vil dele, men ikke så mye tekst. Det jeg jobber med nå er kanskje å komme over kneiken av å bare publisere det jeg har og la det bli som det blir i stedet for å overtenke alt hele tiden. Alt trenger ikke være perfekt, liksom.

En kort oppsummering for meg sjæl av den siste uka:

  • Mandag: jobbet tidlig, trente og sov.
  • Tirsdag: jobbet, ble syk og fikk ikke sove.
  • Onsdag: var nødt å bli hjemme fra jobb (noe som ligger ganske langt inne for meg. Hater å ikke stille opp!), men det hjalp nå litt så worth it I guess?
  • Torsdag: kunne/burde kanskje holdt meg hjemme fra jobb men dro likevel. Følte meg heldigvis ikke alt for dritt resten av dagen.
  • Fredag: FRI fra jobb. Skulle egentlig ikke trene og heller hvile for å få forkjølelsen helt vekk, men herreminhatt så kjedelig det er å være hjemme hele dagen. Trengte sårt et change of scenery og en distraksjon fra alt godteriet som ligger å lurer i skapene hjemme. Det ble en rolig styrkeøkt som faktisk ikke var så verst! Etter trening dro vi en gjeng til ei venninne for å ha spillkveld, gøy!
  • Lørdag: fortsatt litt forkjøla, men det har liksom gått greit. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og skal straks på jobb. Kveldsvakt på lørdag = ikke ok.
  • Søndag: rolig gå- eller joggetur og max chill er det eneste som står på agendaen.

I tillegg har jeg et ganske stort valg foran meg som jeg sikkert kommer til å plapre løs om neste uke. Det er jo som regel når jeg har mye å tenke på at jeg har mye å skrive/snakke om. Vi får som vanlig se haha.

Til slutt vil jeg bare meddele til meg selv og the world wide web at jeg har planer om å starte opp en greie her på bloggen der jeg hver uke skal poste både ett ordentlig bilde(dvs fotolignende greie og ikke mobilbilde) og en tegning. Og hvis jeg skal klare å gjennomføre dette er jeg jo faktisk nødt å være litt kreativ, så ønsk meg lykke til!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply