Trening

styrkeøkt

March 15, 2019

Sist fredag hadde jeg min aller første ordentlige styrkeøkt i historien av Louises liv. Bein og rygg sto på programmet og lite visste jeg om at det kom til å bli en helt syk økt. Ikke syk som i “holy shit jeg eier eller noe sånt”, men som i at jeg fikk et skikkelig slag i trynet om hvor svak jeg faktisk er og begynte å gråte..

Men jeg gjennomførte! Det var en hard økt, både mentalt og fysisk, og riktig nok første gang i mitt liv jeg har tatt øvelsene knebøy (med mer en min egen kroppsvekt) og hip thrust. Så jeg vil si jeg gjorde det helt greit. Jeg er fornøyd 🙂

Det er ikke at jeg aldri har trent styrke på treningssenter før, men jeg har aldri gjennomført alt jeg skulle gjøre. Enten ble det å droppe ut fordi jeg ikke følte jeg fikk til øvelsene eller så ble det for tungt, følte jeg. Nå derimot har jeg skaffet meg, rettere sakt betalt, for en online coach. Dermed er det ingen vei utenom enn å bare spise det jeg spise skal (og ikke nødvendigvis det jeg vil) og gjennomføre øktene hun setter opp. Tre måneder gir jeg dette, og dersom det ikke blir resultat eller at jeg får litt mer affeksjon for styrketrening så sier jeg hastala vista og vender snuten tilbake ned i iskremen.

Nei, men sånn seriøst så er jeg litt motivert til dette! Jeg er faktisk ganske positivt innstillt til hele opplegget selv om det kanskje ikke virker sånn. Jeg tror alt jeg trenger er en liten utfordring eller noen til å holde meg i nakken, og det har jeg jo nå. Det blir uansett gøy å se om tre måneder, kanskje jeg til og med legger med før og etter bilder her. Jeg må jo passe inn med resten av sosialer medier universet som stadigvekk leter etter bekreftelse eller hva?

Bein og rygg

Strakmark: 3 x 12
Knebøy 3 x 12
Hip Thrust 3 x 12
Box Step-Up 3 x 12
Gående utfall med manualer 3 x 12
Stående fremoverlent roing med stang 3 x 12
Enhånds-roing med manualer 3 x 12
Pull ups med strikk 3 x max

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply