Travel and exploring

under åpen stjernehimmel

March 10, 2019

Jeg har en liten historie til dere. På torsdag var jeg nemlig på tidenes skitur. Meg og en venninne fra jobb pleier som regel å ta oss en liten skitur en gang i uka, noe jeg synes er veldig koselig. Det føles liksom ikke ut som trening, men som venninnetid, og det elsker jeg.

Vi skulle egentlig bare på en liten tur, men endte opp med å gå ti ganger lenger enn hva vi hadde planlagt. I tillegg var min venninnes kunnskaper om fjellet vi gikk på bare litt støvete. “..Vi må bare over den bakken, “..bare rundt den svingen”, “..jeg tror snart vi er fremme altså”, og sånn gikk det nå i et par timer før vi endelig hadde nådd toppen av fjellet.

Der sto vi, utslitte og sulte i mørket. Der sto vi, under åpen stjernehimmel og med nordlys over oss og kikket utover utrolig fine Senja med Finnsnes(mitt nye eventyrhjem) i bakgrunnen. “Tenk å leve sånn her, tenk å oppleve det her”, tenkte jeg. Så var det likevel verdt å flytte opp hit. Så var det ikke så dumt å investere i langrennski selv om jeg er dansk, ikke har gått på ski i mange år eller kan noe som helst om smøring. Det var en fin tur med mye latter, fall og heldigvis en hodelykt til å guide oss hjem. Dessverre ble det lite bilder, men jeg tenker det er sånn det er av og til. Fine øyeblikk som det er greit å ha for seg selv, å se gjennom sine egne øyne og ikke gjennom en kameralinse.

Venninnen min synes det var en tur for minneboka og min fremtidige selvbiografi, og det var jeg helt enig i.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply