Trening

Yesterdays WOD

February 11, 2019

Skrev dette innlegget for et par dager siden, men det gjelder for så vidt i dag også. Kom nettop hjem fra trening og nå er jeg superklar for senga etter en lang dag på jobb, jippi! Det ble Pytt’i’panne ala Louise til kveldsmat. Det vil si jeg kasta det jeg fant oppi panna og håpte på det beste, og heldig som jeg noen ganger er ble det kjempegodt! Kanskje jeg skal legge ut en liten oppskrift haha. 100% plantebasert var det også 🙂 Dagens økt var som dere ser under en gruppetime som faktisk var veldig morsom. Synes det er mye mer motiverende å trene sammen med(mot..) andre hehe.

11.02.19
Partnerwod

Amrap 5 min (as many reps as possible)
5 burpees
10 boxjumps

rest

Amrap 15 min (as many reps as possible)
5 pushups (knee)
5 ring rows
bar hold max effort

rest

1 – 10 – 1 reps
KB swing (12 kg)
KB jump squat (12 kg)

Våres tid (siste øvelse): 5:40min

Anyways, la oss se tilbake på fredag;

Jeg har nesten ikke ord for hvor tungt det var å trene i går. Tror aldri i mitt liv jeg har hatt så lite energi og viljestyrke. Å komme seg på trening var lett, men det å gjennomføre en helt annen sak. Vi ble nødt å tilpasse treningsoppsettene litt (les mye) ettersom omtrent alle musklene i kroppen min var helt kake. Som regel etter en «off stund» fra trening pleier jeg alltid synes første økt er lettere enn de som kommer etter, så vet ikke hva som skjedde denne gang. Jeg mistenker at økten var veldig preget av at jeg har vært syk, og kanskje mer enn jeg selv ville innrømme til og med. Det blir forhåpentligvis bedre og helt ærlig tror jeg ikke det kan bli verre haha!

Økta ble i hvert fall gjennomført, og jeg satser på at jeg framover skal få til å trene annenhver dag etter jobb. Målet er selvfølgelig å kunne trene 6 dager i uka, men har hørt det er lurt å begynne i det små og heller være litt ekstra forsiktig så jeg ikke ender opp med skader igjen.

3 RFT (rounds for time)
1000m row
15 hip thrusters
21 abmat situps

Min tid: 21:21min

3 RFT
20 Kb swings (10 kg)
20 Squats
20 Burpees
2 min rest

Min tid: 21:10min

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply