Creative work

tegneoppdrag

February 10, 2019

Jeg har fått mitt første tegneoppdrag. Eller, det vil si at jeg tegnet noe og la det ut på snapstory, og en kollega spurte om jeg tok i mot oppdrag. Det er ikke første gang noen har spurt om jeg kan tegne til dem, og det er ikke første gang jeg har sakt ja heller. Men det er første gang jeg sa ja, og faktisk tenkte at jeg skulle gjennomføre det.

Dette er to uker siden.

Vet ikke hva greia er. Når noen vil at jeg skal gjøre noe forsvinner lysten helt. Hele min høyre og kreative hjernehalvdel går i full streik og slår seg av, og det ender opp med at jeg heller organiserer, vasker og rydder. Gjøre noe av rutiner, noe du ikke skal gjøre på din egen måte. En oppskrift. Alt annet enn å lage. Hendene er i bruk ja, men feil bruk. Eller, feil for meg. Feil fordi jeg egentlig skal tegne.

Men så er jeg en person som holder ord. Prøver i hvert fall. Får vell bare få fingen ut og sette i gang. Det er dog mulighet for at det kommer til å se ut som en 4 åring har tegnet, ikke at 4 åringer ikke kan tegne fint for det synes jeg absolutt de kan. En liten kommentar til min egen kommentar. Hadde faktisk en diskusjon i fjor der min “motstander” (les: feilinformert, konkurrent, og vil nesten gå så langt som å si min fiende) mente at kids sine tegninger var stygge. Det er nå greit nok, du kan mene hva du vil(ikke alle ser kunst vettu), men hun her ville at man skulle si det rett ut til de søte små at “hei, det der var en jævlig stygg tegning”. Pinnemenneskehater kaller jeg sånne folk, og litt trangsynte kanskje. Men tilbake til historien! Du vet hva jeg mener – når man ikke helt er i modus eller i humør så er det ikke alltid det man lager blir helt 110. Og ikke nok med at jeg holder ord, jeg er også en perfeksjonist. Det vil si hvis det ikke blir bra nok gjør jeg det gjerne 1 til 2 til 3 ganger til. Det verste jeg vet er å levere fra meg noe som ikke holder mål, for meg da. Tenker at dagen i dag kan bli lang, så godt det er søndag og fri.

Nå skal jeg bake boller! Blir nok tegning etterpå .. jeg har vaska, og rydda, og organisert og alt annet tenker jeg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply