Foodlove Tankesurr

nye eventyr

February 9, 2019

Tiden går så sinnsykt fort. Jeg våkner tidlig på morgenen, hopper i dusjen og tar på arbeidsklær. Det blir som regel smoothiebowl til frokost, min nye favoritt. Jeg har nemlig gått over til et plantebasert-kosthold på ubestemt tid. Ikke noen spesiell grunn, ville bare prøve det ut å se hvordan det føltes. Ukene suser forbi og jeg føler nesten det er litt dumt at hver dag bare «forsvinner». Det er fine øyeblikk i hver dag, selvfølgelig, men jeg savner når hver dag bydde på nye eventyr.

Nå er tilværelsen min her oppe i nord strengt tatt et nytt eventyr. Jeg har nemlig flyttet fra Sør-Norge til Nord-Norge, og det er lenger enn man skulle trodd og ikke minst dyrt i flytransport. Kanskje jeg bare burde omfavne situasjonen her i stedet for å se på det som noe midlertidig? Jeg har vært så opptatt av å komme meg meg ut i verden igjen at alt annet har virket litt halvveis. Av og til må man bare ha litt is i magen og ta tiden til gode. Jeg får prøve så godt jeg kan. I mellomtiden driver jeg å planlegger litt mot sommeren. Da skal jeg nemlig på gåtur i Jotunheimen med en kompis, så det ser jeg veldig fram til!

100% plantebasert

Januar måned er uansett overstått og vi er vell så godt inne i februar allerede. Februar har til nå bydd på opp mot 20 minusgrader og stiv kuling, noe som resulterte i at jeg har vært syk den siste uka. Syk i ei uke pluss arbeid hver dag har igjen resultert i null trening, men det kommer jeg tilbake til senere. Jeg har også hatt bursdag 2. februar. Da ble jeg hele 24 år. Det er så merkelig, for jeg føler at jeg har dårlig tid på et vis. Allerede 24 år, og alt jeg vil er å tjene penger så jeg kan fortsette å utforske verden litt. Forhåpentligvis snart slik at jeg også har tid til å komme videre i livet med tanke på utdanning, leilighet eller hus og alt som hører med. Det er lang vei og gå, det skal være sikkert og visst. Bursdagen var bra da og det ble et helt brett med vegansk pavlovakake som smakte helt himmelsk! Anbefaler virkelig å sjekke ut denne linken om du er interessert. Spiste så og si hele greia i et jafs og gikk opp ca. fem kilo i samme slengen. God bursdag og heldigvis ett helt år til neste gang.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply