Creative work Diary

First step

January 30, 2019

Igår tok jeg mitt ordentlige første steg på veien til min drøm. …

Første setning på en post jeg skrev forrige lørdag. Det vil si, en post jeg startet å skrive. Det viser seg nemlig at å skrive ikke er så lett for meg, i hvert fall ikke når det kommer til ting som er inni hue. I mitt hode. Tanker og sånne ting er som regel ikke så veldig sortert i mitt univers, hence min nummer en kvalitet som er at jeg alltid er ubeslutsom og ikke vet hva jeg vil her i livet. Hva vil jeg i livet? En ting jeg ikke vil er i hvert fall å gjenta forrige innlegg jeg skrev. Jeg tror vi skalerer det litt ned, tar litt mindre tanker og litt mer rett ut.

Min drøm, et evig mysterium.

Det siste halvåret har jeg kanskje endelig turt(?), eller klart å drømme litt. Det kommer nok av at jeg var midt i det og så at hey – det går faktisk an å gjøre sånn her selv om du er et helt vanlig menneske med en helt vanlig jobb (eller skal vi si mangel på jobb?). Bare for å avklare, så er det ikke sånn at jeg aldri har hatt en drøm, jeg mener – hvem vil ikke vinne i lotto liksom? Tulla.. Ikke.

I fredags tok jeg altså mitt ordentlige første steg på veien til min drøm. Min reisedrøm. Å reise jorden rundt. Denne jenta har endelig fått seg jobb! Aka sakte men sikkert kan jeg forhåpentligvis få råd og tid til å leve ut drømmen min!

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply