Trening

Today’s WOD

January 23, 2019

Vi er godt ute i januar måned og gjett om jeg ikke har fått inn et par treningsøkter allerede! Målet har ikke endret seg mye de siste seks år og er fortsatt å komme meg i bedre form. Enda viktigere er det dog å føle meg frisk og sterk. Jeg trenger å føle at kroppen duger og er god nok, og til nå har den overrasket meg positivt.

I fjord testet jeg ut yoga – et alternativ til styrketrening og løping. Den endeløse kampen om å tvinge meg selv på treningsstudio for å trene styrke (som jeg avskyr), eller det å løpe men få vondt ble endelig lagt litt på hylla. Det var ganske ok følelse faktisk. Ikke de der endorfiner som alle snakker om, men det å finne roen litt. Koble hodet litt sammen med kroppen og bare være – god – nok.

I år derimot.. Det er nytt år og nye (gamle?) muligheter. Jeg har vell kanskje nådd toppen av min indre spirituelle hva enn det kalles for en stund, og går rett og slett tilbake til litt hardtarbeid. Litt mindre hode – litt mer kropp. Hardsvette? Hardtrening? Jeg skal dog prøve å ikke presse for hardt, og hvem vet, kanskje kroppen (og hodet) har bedret seg litt.

Oppsummert: jeg har begynt å trene litt (igjen). Prøver for det meste å trene så mye kroppen orker og ikke presse den for mye. Det hadde jo vært litt leit om jeg måtte gå tilbake til yoga nå som jeg har besluttet meg for å boikotte det, neida, joda. Litt pressing blir det likevel når det er mange på trening. Konkurranseinstinkt lenge leve sier jeg bare. Hadde nok ikke tatt mer enn 5 armhevninger om det var opp til meg selv, og hey – jeg tok 50 stk i går! Treninga jeg snakker om er selvfølgelig Crossfit, og du som leser skjønner kanskje at jeg liker det ganske så godt. Litt kondisjon, litt styrke og litt av litt av vært.

FOR TIME
500m row
250 SU (single unders)
50 boxjumps over
50 deadlift (15kg stang + 10kg)
25 burpees
50 abmat situps
50 pushups (knee)
50 abmat situps
5 burpees
50 deadlift (15kg stang + 10kg)
50 boxjumps over
250 SU (single unders)
500m row

Min tid: 55:8min

Absolutt rom for forbedring, men absolutt fornøyd. Ønsk meg lykke til videre, så får vi se hvor lenge jeg holder ut!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ole January 26, 2019 at 2:07 pm

    Fortsett å stå på! så kommer resultatene 🙂

  • Leave a Reply